Nysgerrig, kontakt os

Anneks

Få mere plads i livet – nemt og enkelt!

Gør plads til livet med dit nye anneks

Hvad end du søger plads til et mindre hobbyrum eller ønsker plads til overnatning eller beboelse, får du mulighederne med et moderne anneks fra Dansk Modulhuse.

Vores annekser er alle produceret i tidløst nordisk design – med tilhørende høj byggekvalitet og følelsen af lækker finish. Den praktiske tilbygning er bygget ud fra egen produktion i et gennemtestet koncept, hvor der er lagt vægt på funktionalitet og fornemmelsen af at ’føle sig hjemme’. Derfor er der både lys og liv i dit nye anneks, som leveres i det antal kvadratmeter, du har brug for til dine behov.

Alt sammen til en attraktiv pris, der tilmed inkluderer levering på din valgte adresse.

Bemærk at annekset er isoleret, så det kan godkendes til helårsbeboelse (BR18).

Når fire vægge er meget mere!

Dit nye anneks skal være, som du vil have det. Derfor har du mulighed for at bygge et redskabsrum, et nyt minihjem, et gæstehus eller måske et get-away-hus, du kan søge tilflugt i uden for byen og din normale bopæl.

Uanset hvad du er til, får du en løsning, der passer ind i dit liv. Annekserne kan indrettes blot til opbevaring eller med fuldt møblement – samt køkken og bad, så du får den funktion, du drømmer om. Vi har lagt stor vægt på at alle annekser føles som mere end fire vægge. Det er et ekstra hjem.

Leveret klar til dit liv

Hvad er dine behov? Uanset dine ønsker, så hører vi meget gerne mere om dem hos Dansk Modulhuse, hvor vi kan hjælpe dig med den helt rette løsning.

Vi tilbyder annekser i størrelser op til XX meter i bredden og XX meter i længden. Annekserne kan leveres med enten fladt tag eller et sadeltag.

Hvad end du vælger, er konceptet gennemtestet – og vi kan levere den ønskede løsning til din selvvalgte adresse.

Vi bygger selv vores annekser – og vi gør det ordentligt!

Hos Dansk Modulhuse står vi selv for at samle alle modulbygninger i egen produktionshal. Det betyder, vi kan holde øje med kvaliteten og sikre gennemførte konceptbygninger – klar til at blive brugt i den virkelige verden.

Ved at stå for egen produktion og arbejde med gennemtestede koncepter, kan vi ikke bare holde kvaliteten i top, men også udgifter og byggetid nede. Der er aldrig dårligt vejr, som stopper arbejdet i vores hal – og der er aldrig tvivl om byggetegningerne, da konceptet er fasttømret. Derfor leverer vi altid efter aftale og pris, og overdrager dig et smukt anneks, du kan træde ind i og nyde med det samme.

Få leveret efter aftale

Er du interesseret i et smukt anneks, hvor du oplever en nem ’byggeproces’ og slipper for rod? Kontakt Dansk Modulhuse for en uforpligtigende snak om dine ønsker og behov.

Hernæst producerer og leverer vi dit nye anneks til en god pris. Nemmere bliver det ikke!

Kontakt os for at høre mere og få det anneks, der skaber værdi i dit liv.