Nysgerrig, kontakt os

Hytter

Hytter i høj kvalitet til lav pris - med hurtig levering på selvvalgt adresse

Find den perfekte hytte til dine behov – I høj kvalitet og inkl. levering

Aldrig har det været lettere at tilføje plads til at nyde livet, have overnattende gæster eller komme tættere på naturen – endda til en stærk pris! Med en hytte fra Dansk Modulhuse er du garanteret en praktisk løsning i flot skandinavisk design.

Hytten kan leveres til din valgte adresse og giver ekstra muligheder for at nyde livet med familie eller venner.

Vores hytter er funktionelle, mens byggestilen inviterer lyset ind og giver lyst til at tilbringe tiden i de flotte rammer. Hytterne leveres med isolering – og med god plads til at indrette sig med møbler, senge, køkken og bad*.
Vi hjælper dig meget gerne med at finde de optimale rammer til dine behov. Kontakt os blot for en snak om dine ønsker til hytten.

Vejl. Størrelse

Indvendige mål: 10m x 3,62m x 3,25m

Udvendige mål: 10,5m x 4,12m x 3,7

Antal kvadratmeter: 43,26

Materialer:

Indvendige materialer: Vægge og lofter i olieret lærketræ, gulv i egetræs plankeparket

Udvendige materialer: Thermowood, malet aluminium mv.

Et elegant lærred til dine drømme

En hytte fra Dansk Modulhuse er som et kvalitetslærred, du kan skabe din egen kunst på. Vores hytter leveres i den størrelse, der matcher dine krav, mens design og finish er i top. Vores modeller har et klassisk Skandinavisk udtryk, som er let at indrette sig i.

Hytterne giver dig perfekt mulighed for at skabe dit eget frirum, væk fra hverdagens stress. Derfor kan hytterne ikke bare bruges i forlængelse af haven, men også på en sommerhusgrund, i kolonihaven eller som campinghytte.

Vi leverer naturligvis din hytte i den helt rette størrelse til dine behov -startende fra XX m2 og op.

Føl dig hjemme i din nye hytte

Vores sommerhuse er designet med afsæt i den romantiske tanke om sommerferiehygge, afslapning og plads til at skabe nye minder.

Derfor har vi lagt stor vægt på at skabe rummelighed, producere med en lækker finish og skabe flotte lyse rum – som hele familien og gæster kan trives i.

Når du vælger et sommerhus hos Dansk Modulhuse, får du derfor et elegant og gedigent produkt, som vi stolt overdrager med en gennemgang af huset og dets kvalitet

Leveret med moderne køkken og bad

Din nye hytte kan naturligvis leveres med moderne bad og køkken installeret, så du får fuld mulighed for at nyde livet.

Både badeværelset og køkkenet er skræddersyet til hytten, så du får den nødvendige funktionalitet pakket ind i en dertil velegnet størrelse.

Når hytten leveres, skal der blot tilsluttes strøm, vand og kloak. Det sikrer øjeblikkelig mulighed for at tage hytten i brug og nyde din nye fritidsoase.

Vælg den rette plantegning og få leveret en nøgleklar hytte

Når du bestiller din nye hytte hos Dansk Modulhuse, bestiller du et gennemtestet koncept baseret på det antal kvadratmeter, som du har behov for.

Vores hytter består af stærke modulkomponenter, der tilsammen skaber dine nye rammer. Alle byggedele er i høj gennemført ensartet kvalitet, og konceptet er gennemtestet. Det sikrer dig en løsning med minimal fejlmargin.

Vælg en hytte fra XX m2 og op – og husk! Takket være det praktiske modulbaserede byggekoncept, er det altid muligt at udvide med mere plads senere.

Kontakt os endelig for rådgivning til byggestørrelse og plantegninger.

Leveret nøglefærdigt, klar til brug

Vores flotte hytter beror på præfabrikerede huse lavet i egen produktionshal. Det gennemtestede koncept betyder, at du hurtigt får leveret din nye hytte, som vi kører ud med kran og stiller klar på din grund.

Hytten leveres nøglefærdigt, i det design du har valgt. Hytten kan hernæst let tilkobles el og kloakering, hvorefter du kan indrette dine nye kvadratmeter efter dine egne boligønsker.

Vi leverer altid din nye hytte ud fra vores koncept, hvor vi lægger vægt på kvalitet, overholdelse af aftalt leveringstid samt attraktive priser.

Læn dig blot tilbage og nyd en byggeproces uden stress og pludselige ændringer i aftalt tid og økonomi.