Nysgerrig, kontakt os

Pavillioner

Nøglefærdige pavilloner til private, institutioner og erhverv

Praktiske pavilloner – leveret komplette og klar til brug!

Det behøver ikke at indebære en besværlig byggeproces eller dyre banklån at få mere plads. Hos Dansk Modulhuse tilbyder vi pavilloner, som kan bruges til beboelse, kontor, fritidsbolig og meget mere.

Fordelen ved vores pavilloner er, at du får en løsning, der er baseret på et køreklart byggekoncept, hvormed du hurtigt får en beboelsesparat bolig – endda til en stærk kvadratmeterpris.

Læs mere om fordelene ved en pavillon fra Dansk Modulhuse herunder.

En flot løsning i den helt rette størrelse

Vores pavilloner leveres i gode byggematerialer, der lever op til nutidens standarder. Det betyder, at det blandt andet er prisbilligt at varme pavillonen op, fordi isoleringen overholder kravene til BR18. Vi kan tilmed levere din nye pavillon med solcelleanlæg for billigere beboelsesomkostninger.

Uanset hvilken størrelse du ønsker din nye bolig i, leveres den med øje for naturligt lysindfald, god udnyttelse af alle kvadratmeter og et elegant indeklima.

Vi leverer fra 60 m2 og op efter. Du er altid velkommen til at kontakte os for en nærmere snak om dine krav til beboelse, genhusning, institution, ekstra kontorplads eller det specifikke formål, du søger en løsning til.

Nyd livet i smukke rammer

Når du træder ind i en af vores pavilloner, bliver du overrasket over kvaliteten og rumfølelsen. Vores løsninger kan designes til flere forskellige formål, så du får den indretning, der matcher dine behov.

Til beboelse leverer vi løsninger med moderne køkken, fuldt funktionelt bad med vådrumsbeskyttelse samt flotte opholdsrum. Til f.eks. kontorpladser tilbyder vi pavilloner, hvor der ikke er skillevægge og rumopdeling, men plads til et moderne arbejdsmiljø.

Fleksible forhold

Baseret på dine behov og den valgte plantegning får du overdraget de optimale brugsrammer med naturligt lysindfald, højt til loftet og håndplukkede elementer til designet. Vi producerer altid ud fra danske standarder, så kvalitet og finish giver lyst til at tilbringe tid i pavillonen – uanset formålet.

Hos Dansk Modulhuse tilbyder vi pavilloner i flere forskellige størrelser. Derfor har vi altid en velegnet løsning, hvad end du søger en model til at huse mandskab, mangler plads i institutionen eller ønsker nye beboelsesmuligheder på privat grund. Og da vores produkter leveres isoleret (i henhold til BR18), kan de godkendes til helårsbeboelse.

Få det rette antal kvadratmeter

Hos Dansk Modulhuse tilbyder vi pavilloner i flere forskellige størrelser – fra 60 m2 og op. Derfor har vi altid en velegnet løsning, hvad end du søger en bolig til at huse mandskab, mangler plads i institutionen eller ønsker nye beboelsesmuligheder på privat grund. Og da vores produkter leveres isoleret (i henhold til BR18), kan de godkendes til helårsbeboelse.

Vores pavilloner leveres ud fra et fleksibelt koncept, fordi de er flytbare og du også senere kan tilpasse dem i størrelsen i kraft af de modulerbare egenskaber.

Byg din pavillon med store fordele

Når du bestiller en pavillon hos Dansk Modulhuse, får du glæde af et gennemført og gennemtestet koncept.

Vi samler din nye pavillon i vores egen produktionshal ved brug af nøje afprøvede moduler. Vi kan derfor sammensætte dine nye kvadratmeter på blot få uger og levere et bundsolidt produkt med kranvogn via vejnettet.

Fordi vi håndterer hele byggeprocessen, og arbejder ud fra et gennemprøvet koncept, er vi eksperter i at holde kvaliteten oppe og prisen nede. Det sikrer dig en løsning, hvor der er fuld værdi for pengene!

Vi leverer naturligvis din nye pavillon på den adresse, som du ønsker – og overdrager dig nøglerne til et komplet stykke arbejde.